Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

Στον αέρα οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Superleaque

Ιδιαίτερο, βέβαια, είναι το πρόβλημα που δημιουργείται στις μεταδόσεις οι οποίες αφορούν το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Superleague.Το ThessBomb επικοινώνησε με μέλος της διοίκησης της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας το οποίο μας δήλωσε πως "...δεν θα επιτρέψουμε καμία μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη κάλυψη αθλητικού γεγονότος σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα"!

Επομένως, όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή, δεν θα μεταδοθούν τηλεοπτικά οι αγώνες:

Ηρακλής - ΠΑΟΚ
Άρης - Ολυμπιακός Βόλου
Καβάλα - Ξάνθη

Τα ανωτέρω ματς, ούτως ή άλλως δεν θα είχαν περιγραφή αφού απεργούν και οι Ενώσεις Συντακτών, αν και τα κανάλια βρίσκουν πολλές φορές τον τρόπο, με την περιγραφή των Κύπριων δημοσιογράφων, αφού οι αγώνες μεταδίδονται και στην "Μεγαλόνησο".

Η Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε. μάλιστα, έχει εκδώσει ανακοίνωση  στην οποία αναφέρει ότι όλα τα μέλη της θα περιφρουρήσουν με κάθε τρόπο την τετραήμερη απεργία του κλάδου.

Απευθείας τηλεοπτικές μεταδόσεις, λοιπόν, δεν θα γίνουν.
Και δεν είναι μόνο αυτό: Δεν θα γίνουν ούτε ρεπορτάζ!

Με τον ίδιο τρόπο ασφαλώς θα ενεργήσει η αντίστοιχη Ένωση των Τεχνικών της Αθήνας (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.), με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί καμία τηλεοπτική κάλυψη και των υπολοίπων αγώνων της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague:
Ατρόμητος - Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης
Πανιώνιος - Πανσερραϊκός
Λάρισα - ΑΕΚ
Κέρκυρα - Εργοτέλης

Όποιος δεν πάει στο γήπεδο, λοιπόν, αγώνα ούτε ακούει (ραδιοφωνικά), ούτε βλέπει (τηλεοπτικά)... Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου