Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Νέες καταγγελίες για "Ρασπούτιν" στην ΕΠΟ

Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, προέβη σήμερα σε νέες καταγγελίες εις βάρος της Ομοσπονδίας.
Νέες καταγγελίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και αφορούν ξανά υπάλληλο της ΕΠΟ. Μετά τους Αλέξη Κούγια και Κώστα Πηλαδάκη, ο Βασίλης Χατζηαποστόλου με επιστολή του κάνει λόγο για πρόσωπο που παίζει το ρόλο «Ρασπούτιν» στην ομοσπονδία.

Την περασμένη Τετάρτη (6/4) ο πρώην, πλέον, αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας έστειλε στις ποδοσφαιρικές ενώσεις και κοινοποίησε στον πρόεδρο της ΕΠΟ επιστολή, που μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Στο ΔΣ του Δεκεμβρίου 2010 πήραμε απόφαση να δώσουμε παράταση περιόδου μετεγγραφών στους άνεργους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ( σ' αυτούς πού τα επαγγελματικά τους συμβόλαια έληξαν στις 30-6-2010 ) έως τις 8-2-2011.

\Οι υπηρεσίες της ΕΠΟ (γραμματεία;) κατέβασαν στο site νέα ημερομηνία παράτασης της προθεσμίας έως 14-2-11, χωρίς απόφαση του ΔΣ, για να εξυπηρετήσουν κάποιους ποδοσφαιριστές με εντολή βέβαια κάποιου.
Και ενώ λοιπόν ο κος Πρόεδρος έσχιζε τα ρούχα εναντίον συγκεκριμένου υπαλλήλου (παρεμπιπτόντως πού παίζει το ρόλο Ρασπούτιν στην Ομοσπονδία), ξαφνικά φέρνει στην Εκτελεστική Γραμματεία στις 17-2-2011 θέμα επικύρωσης κάποιων δελτίων. Του κυρίου Κοτσόλη στον Παναθηναϊκό, έναν παίκτη εξωτερικού στον Πανιώνιο και κανα - δυό άλλους πού δεν θυμάμαι.
Εγώ και ο κ. Ανασόπουλος δεν υπογράψαμε το πρακτικό, διότι θεωρούμε, εγώ τουλάχιστον, ότι πρόκειται για σκάνδαλο, διότι αλλοιώνει το ρόστερ των ομάδων μεσούσης της ποδοσφαιρικής περιόδου και επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την αναξιοπιστία του ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Όσον αφορά το έγγραφο πού δημόσια ανακοίνωσε ο κ. Πρόεδρος, ότι απέστειλε στη ΦΙΦΑ για να μας απαντήσει επί του θέματος - συνεχίζει ο κ. Χατζηαποστόλου - ακόμη περιμένουμε την απάντηση. Και βέβαια, θα περιμένουμε ίσως για πολύ χρόνο, αφού σύμφωνα με την έρευνα πού είχε κάνει ο νυν αναπληρωτής πρόεδρος και πρώην Εκτελεστικός Γραμματέας, έγγραφο με αριθ. πρωτοκόλλου ΕΠΟ, δεν εστάλη ποτέ!
Και πάλι, τα συμπεράσματα δικά σας».

Στην ίδια επιστολή, αναφέρεται λεπτομερώς και στις ακόλουθες υποθέσεις:
1. Τα έξοδα για το σεμινάριο επιμόρφωσης των διαιτητών πού έγινε σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής με τιμές 60 ευρώ κατ' άτομο.
2. Την… σκανδαλώδη προσφορά για την ανακατασκευή των προπονητικών γηπέδων του Αγίου Κοσμά, πού κατατέθηκε από την εταιρεία του… γεωπόνου της ΕΠΟ!
3. Το γνωστό θέμα με τα ρούχα των μικτών ομάδων Νέων, Παίδων και Παμπαίδων των Ενώσεων, για την αγορά των οποίων δόθηκε ποσόν 1εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο προέρχονταν από χορηγία του ΟΠΑΠ, χωρίς διαγωνισμό και απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ.

Η παραπάνω επιστολή αναμένεται να συζητηθεί στο ερχόμενο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας που είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 15/4.
Συντάκτης:  Γιώργος Μέγκουλας www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου