Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

"Γαμώ το ποδόσφαιρο μου"!

Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρ. Πανόπουλος, είπε ότι ο Μπέος λειτούργησε άκομψα και δεν έπρεπε -ως κατηγορούμενος- να θέσει υποψηφιότητα για την ΕΠΟ. Για Μαρινάκη είπε ότι έχει πέσει σε "λούμπες"... Kαι είπε πολλά, χωρίς να αντέξει να μην πει "Γαμώ το ποδόσφαιρο μου"!

Αναλυτικά η συνέντευξη στον ρ/σ Σέντρα 103,3


Για την επιλογή του Μπέου ως εκπροσώπου της Σούπερ Λίγκας στη ΕΠΟ

Ο κ. Μπέος θα έπρεπε να μην φέρει σε δύσκολη θέση τα υπόλοιπα μέλη της Σούπερ Λίγκας και τους υπόλοιπες συνομιλητές του και να απέχει της διαδικασίας εκπροσώπησης στην ΕΠΟ ή σε άλλη αρχή. Ηταν άκομψο αυτό που έγινε και δεν θα ήθελα να έχω μπροστά μου κάποιον που δικαίως ή αδίκως κατηγορείται και του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Είναι λάθος να λέμε ότι «εγώ, είμαι πάνω από όλους». Υπάρχει Δικαιοσύνη και επίσης 10 εκ. Ελληνες που βλέπουν τι κάνουμε! Αυτές οι κινήσεις πρέπει να γίνονται –αν μη τι άλλο- πιο κομψά.

Για την λειτουργία της Σούπερ Λίγκας
Η Σούπερ Λίγκα αρχίζει και μου θυμίζει την παλιά ΕΠΑΕ και τους λόγους για τους οποίους κάποιοι άνθρωποι αποφασίσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα, πριν από λίγα χρόνια. Μέχρι κάποια στιγμή, όλα ήταν σχετικά καλά, παίρναμε τις αποφάσεις ομόφωνα, παραμερίζοντας τα όποια συμφέροντα, προσωπικά ή οπαδικά. Το πράγμα άρχισε να χαλάει όταν ανέλαβε ο Νικόλας Πατέρας με κάπως περίεργο τρόπο.
Αν θυμάμαι καλά ο κ. Πατέρας δεν είχε εκλεγεί ομόφωνα. Αρχισαν να σχηματίζονται στρατόπεδα και κάποια πράγματα να στραβώνουν.
Αυτό συνεχίζεται και τώρα και η Σούπερ Λίγκα πραγματικά μου θυμίζει την παλιά ΕΠΑΕ! Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε μπλοκ και αυτό μας πάνε πολλά χρόνια πίσω. Δεν έχουμε να κερδίσουμε έτσι!
Ο κάθε φίλαθλος βλέπει πχ τον Πανόπουλο, που κάνει κάποια πράγματα και έχει κάποιες απόψεις θετικές ή αρνητικές, δεν παίζει ρόλο, σε κάποιους αρέσει, σε άλλους όχι. Ο Μπέος δεν αρέσει, τι να κάνουμε; Στη θέση του θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος.
Ενα σημαντικό στοιχείο είναι το που οδηγούμε εμείς τα πράγματα. Η Σούπερ Λίγκα έπρεπε να μην βάλει εκπρόσωπό της τον Μπέο, αλλά και αυτός να μην θέσει υποψηφιότητα. Η Λίγκα κατάντησε... ΕΠΑΕ!
Εχει γίνει «one man show» και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Είτε είναι μπροστά ο Μπέος, είτε ο Μαρινάκης, είτε ο Πανόπουλος, αυτό πρέπει να αλλάξει! Δεν γίνεται να συνεχίζεται έτσι! Τι είμαστε; Προβατάκια που ακολουθούμε το ρεύμα των δυνατών; Γ... το ποδόσφαιρό μου!!!
«Σκέφτομαι να φύγω!»
Έχω αποφασίσει να φύγω από το ποδόσφαιρο! Ψάχνω τον άνθρωπο που θα του αφήσω την ομάδα. Θέλω να φύγω από τον χώρο του ποδοσφαίρου!!! Ψάχνω έναν κατάλληλο άνθρωπο, γιατί υπάρχουν επενδύσεις και μία ομάδα, που πρέπει να αφήσω κάπου, αλλά όχι σε ανθρώπους που θα την ρίξουν... 8 κατηγορίες σε δύο χρόνια.
Η Ξάνθη δεν έχει 15 χιλιάδες φιλάθλους, αλλά έχει μία πραγματική περηφάνια και οι φίλαθλοί της είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Για το ότι ο ΠΑΟΚ ψήφισε υπέρ του Μπέου, την ημέρα που του ασκήθηκε δίωξη...
Δεν μπορώ να θυμηθώ την ιστορία του Ζαγοράκη με τον Μπέο. Δεν θέλω να κρίνω, γιατί δεν ξέρω τι έχει συμβεί μεταξύ τους.
Αυτή τη στιγμή έχουμε έναν άνθρωπο μπροστά και τον πυροβολούμε. Πρέπει κάποια πράγματα να τα δούμε διαφορετικά. Έχουμε βγει σαν... πιστολέρο και προχωράμε. Αυτά, όμως, τα βλέπει όλος ο κόσμος. Το θέλουμε; Κανένας δεν το θέλει!
Για τον Μαρινάκη
Εγώ ξέρω, ότι ο Μαρινάκης ήρθε πραγματικά για να βοηθήσει το ποδόσφαιρο, για να προβληθεί ο Ολυμπιακός και κατ' επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως, όμως να παρασύρθηκε και να έπεσε σε λούμπες. Τώρα πρέπει να έχει το θάρρος για να βγει από αυτές τις λούμπες. Ξέρει αυτός καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου