Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Προτιμούν τα "μαγειρεία" και τον πατσά...

Η ΕΠΟ είναι από τις λίγες φορές που πήγε με την νομιμότητα των κανονισμών, σε ένα θέμα μεγάλων συμφερόντων, αλλά η Σούπερ Λίγκα ψάχνεται να αντιδράσει νομικά κατά της απόφασης της "αυτοδιοίκητης"για το θέμα της αδειοδότησης.Έτσι, η Σούπερ Λίγκα αναμένεται να πατήσει στη παράγραφο Ζ του αρθρού 41 του καταστατικού της ΕΠΟ, όπου προβλέπεται η λειτουργίαΔιαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου, που είναι αρμόδιο για την επίλυση κάθε διαφοράς που προκύπτει μεταξύ ΠΑΕ με ΠΑΕ κλπ.

Είναι προφανές, πως η συμμαχία Μαρινάκη-Μπέου, δεν μπορεί να δει τον ευατό της να χάνει, ακόμη και σε περιπτώσεις όπως αυτή, όπου η απόφαση της ΕΠΟ είναι νόμιμη, με τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας, να εφαρμόζουν τους κανονισμούς. Όπως και η υπόδειξη ότι η πρόταση της Λίγκας μπορεί να περάσει από την Γ.Σ. και να ισχύσει για την επόμενη σεζόν. Το αν θα ισχύσει και για την φετινή θα το αποφασίσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αν και εφόσον αποφασίσει η Σούπερ Λίγκα να προσφύγει σε αυτό με τις πιθανότητες να μην είναι με την μεριά της Λίγκας.

Με αυτά και αυτά η Σούπερ Λίγκα, μάλλον αγνοεί τι θα πεις Θεσμός, και τι στημαίνει Κύρος. Τα "μαγειρία" να είναι καλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου