Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Θεματοφύλακας αξιών! (Διάλογοι Μπέου με παίκτες του ΠΑΟ!)

Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Sportday υποστηρίζει πως πριν από την έναρξη του αγώνα, κατά τη διάρκειά του, αλλά και μετά τη λήξη του ο Αχιλλέας Μπέος ήταν λαλίστατος και μιλούσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

"Παιδιά, ήρεμα, ε; Δεν παίζετε για κανέναν τίτλο. Να μπούμε μαζί στα πλέι οφ", ενώ στο ημίχρονο ο Γιώργος Καραγκούνης αντέδρασε, λέγοντας: "Τί είναι αυτά, ρε;". Ο Μπέος, ωστόσο, απευθύνθηκε στον Λέτο: "Τί είναι αυτά, ρε, που κάνεις; Όλο νεύρα και διαμαρτυρίες είσαι. Παίξε ήρεμα, ρε, άντε λες και θα κερδίσεις τίποτα".
Στη συνέχεια τα έβαλε με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, μιλώντας του στα αγγλικά: "Τι κάνουν οι παίκτες σου, ρε μ...; Είναι σημαντικό για μας το παιχνίδι. Θα καταλάβετε τίποτα εσείς που φωνάζετε και διαμαρτύρεστε. Κάντε μας τη χάρη και παίξτε πιο ήρεμα. Τι ήρθατε να κάνετε εδώ;".
Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν απάντησε, αλλά αυτό το έκανε ο συνεργάτης του, Ζοσέ Γκόμες, ο οποίος έβρισε τον Μπέο: "Άντε γ...".
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Φερέιρα είπε: "Αυτός είναι πρόεδρος ομάδας που μπορεί να παίζει στην Ευρώπη του χρόνου; Αν είναι δυνατόν". Την ίδια ώρα που ο Μπέος απαντούσε στα παράπονα των πρασίνων για τις μπάλες που έπεφταν συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο, λέγοντας σε έντονο ύφος: "Πώς κάνετε έτσι; Στα πλέι οφ δεν θα πετάω μπάλες στο γήπεδο".
Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε και με τον Τζιμπρίλ Σισέ, μετά το τέλος του αγώνα: Μπέος: "Τζιμπρίλ, θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την ένταση στο τέλος και τις μπάλες. Είναι σπουδαία υπόθεση για μία ομάδα σαν εμάς να μπούμε στα πλέι οφ και να παίξουμε στην Ευρώπη. Θέλω να το καταλάβεις και συγγνώμη αν έγινε κάτι που σε ενόχλησε. Ήταν στην ένταση του αγώνα και δεν έχει κανείς κάτι μαζί σου".
Σισέ: "Αυτά δεν είναι ποδόσφαιρο. Έτσι θέλετε να κερδίζετε; Είστε ευχαριστημένοι με αυτό;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου