Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

"Σε καλή μεριά..."!

Ο Εργοτέλης απάντησε και μέσα και έξω από το γήπεδο στους "στοιχηματίες" που τον πόνταραν καρφωτά στο Χ με τον Ηρακλή, κάνοντας τους περισσότερους μπουκς και τον ΟΠΑΠ, να βγάλουν έξω από τα κουπόνια τους το παιγνίδι. 

Αμέσως μετά το 1-0, η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση, αλλά φαντάζεστε να γινόταν γκολ το δοκάρι του Ηρακλή στο 90; Ποιος θα σταματούσε τις φαρμακερές γλώσσες; Αλλά και κει δικαιώθηκε το πιστεύω της κρητικής ομάδας! Αλλά όπως επισημάνθηκε, όλο αυτό το "παράξενο" λειτούργησε υπέρ της!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Στην Ελλάδα του 2011 πολλές φορές καλείσαι να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας! Ο Εργοτέλης στα 81 χρόνια της ιστορίας του δεν έχει πάψει να αποδεικνύει. Και να κλείνει στόματα, όπως εκείνα που άνοιξαν σαν χοάνες και όλες τις προηγούμενες ημέρες προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομα και την ιστορία ενός σωματείου που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα. Ο Εργοτέλης, είτε το θέλουν είτε όχι, δεν εξυπηρετεί συμφέροντα τρίτων. Και για να χρησιμοποιήσουμε τη δική τους διάλεκτο, παίζει μόνο για πάρτη του και για τους πιστούς οπαδούς του! Για κανένα άλλον! Όσοι αποπειραθούν να παίξουν με το ήθος και την αξιοπρέπεια μας θα μας βρουν απέναντι τους. Είτε μέσα είτε έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Και πιστέψτε μας, το μέσα πονάει περισσότερο…
ΥΓ. Προς κάθε πολύχρωμο παπαγαλάκι εντός και εκτός Ελλάδος: Σε καλή μεριά!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου