Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

Στη τσιμπίδα της UEFA, το ...K-gate

  • Διαβάστε το άρθρο του Δημήτρη Δραγώγια (Εξέδρα), για να καταλάβετε, ότι το θέμα του κασέτα-gate, έχει μεγάλη συνέχεια... Πως ήξεραν πριν ανακοινωθεί το όνομα του Ιταλού διαιτητή στο Μακάμπι-Ολυμπιακός; Η λεπτομέρεια που στέλνει τους "ζαβολιάρηδες":


Η UEFA δεν περιμένει την ελληνική Δικαιοσύνη

Δημήτρης Δραγώγιας (Εξέδρα)

Οποιος θεωρεί ότι η κασετολογία είναι προϊόν εσωτερικής κατανάλωσης, είναι γελασμένος. Στη Νιόν άρχισαν ήδη οι έρευνες. Και προσπαθούν να βρουν απαντήσεις στο κουίζ: Πώς γνώριζαν στην Ελλάδα τον διαιτητή του αγώνα Μακάμπι – Ολυμπιακός από το Σάββατο 31 Ιουλίου, ενώ το όνομα του Ιταλού Λούκα Μπάντι γνωστοποιήθηκε μόλις δύο ημέρες νωρίτερα από τις 5 Αυγούστου που θα διεξαγόταν ο δεύτερος αγώνας στο Ισραήλ;

Υπενθυμίζεται ότι στην 11μελή επιτροπή διαιτησίας της UEFA μέλος είναι και ο Κύρος Βασάρας. Οπως και ο Πιερλουίτζι Κολίνα, ο οποίος γνωρίζει πολλά περισσότερα για την υπόθεση και ήδη ενημέρωσε την UEFA. Οπως γνωρίζει και ο Λούκα Μπάντι, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε τον Κολίνα. Η UEFA γνωρίζει επίσης από τον όγκο των χρημάτων που παίχτηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι από στοιχηματικές εταιρείες υπέρ του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, στην UEFA γνώριζαν πολύ καλά και τα ποσά που παίχτηκαν σε μεγάλες εταιρείες στοιχήματος του εξωτερικού, όπως και πότε παίχτηκαν. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (2-1) δεν δικαιολογούσε τέτοια σιγουριά ακόμη και από τους πιο τολμηρούς τζογαδόρους. Το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα είναι γνωστό. Οπως γνωστό ήταν και το ακυρωθέν γκολ του Ζαϊρί από τον Μπάντι προς απογοήτευση των «παικτών».

Στο συνέδριο της UEFA που θα διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου στο Παρίσι θα αλλάξουν και οι επιτροπές. Θα αλλάξουν προφανώς και οι Ελληνες που είναι σ’ αυτές. Ο κλοιός σφίγγει και από την UEFA που, εκτός από την απαίτησή της να διαλευκανθεί η υπόθεση, ερευνά και η ίδια. Γιατί νιώθει και η ίδια προδομένη από ανθρώπους που μέχρι πρότινος θεωρούσε υπεράνω υποψίαςhttp://www.exedrasports.gr/blogs/articleblog/?cid=80&aid=102551

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου