Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Τα έχει ...πάρει Κούγιας!

"Από τις πιο βρώμικες ομάδες ο Αστέρας"
Φυσικά, δεν υιοθετούμε τις δηλώσεις του, αν δεν κριθούν, γιατί είναι βαριά λόγια, για μια ομάδα, όπως ο Αστέρας Τρίπολης. Το ζήτημα του γνωστού ποινικολόγου, είναι οι αδελφοί Μποροβήλοι και ότι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω από τις δηλώσεις του. Αλλά αν συνδυασθεί χρονικά με τη νίκη του Αστέραστο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, πάλι Μπέο, έχει το σκεπτικό του... Ενδεχομένως...

Τι ακριβώς δηλώνει ο Κουγιάς:
«Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε με συνοπτικές διαδικασίες χύνοντας το αίμα πολλών ομάδων. Οι αδερφοί Μποροβήλοι ήταν οι πραγματικοί οργανωτές αυτού του σχεδίου. Ο ένας σαν διαιτητής και αργότερα σαν μέλος της ΚΕΔ, ο άλλος που δεν ξέρω τί δουλειά κάνει ήταν ο γενικός διευθυντής. Όταν ο Μποροβήλος όριζε διαιτητές, ο άλλος είπαν ότι παραιτήθηκε.

Η ομάδα αυτή, που είναι από τις πιο βρώμικες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, να ξέρετε ότι σε λίγο θα βρεθεί εκεί που πρέπει. Του χρόνου θα παίζουμε μαζί και μετά εκεί που ανήκει. Απ' ότι πληροφορήθηκα, ο αδερφός του Μποροβήλου, που δεν ξέρω τί μηχανή ανακάλυψε και με ποίο τρόπο. Πληροφορήθηκα, όμως, ότι έχει 13 εκατομμύρια. Και εμείς που είμαστε 35 χρόνια στο τοπ της δικηγορίας δεν είχαμε ποτέ 13 εκατομμύρια. Το μόνο που έχουμε είναι η Παναχαϊκή μας. Αυτά τελειώνουν όμως αφού θα περάσουν όλοι την πόρτα του εισαγγελέα και μετά του τακτικού ανακριτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου