Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

Άφησε ελεύθερο όλο το πεδίο στον ΜαρινάκηΑπό άρθρο της εφημερίδας Η ΑΠΟΨΗ 
 
Αντί να βρίσκεται στο κέντρο των αποφάσεων για τα οικονομικά μεγέθη, τον σχεδιασμό στο ποδόσφαιρο και να πρωτοστατεί στις αντιδράσεις των συλλόγων απέναντι στην ΕΠΟ, ο Παναθηναϊκός άφησε όλο το πεδίο ελεύθερο στον Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς πλέον να μπορεί ν’ αντιδράσει ούτε στην Ομοσπονδία.
Αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταθέσει στην ΕΠΟ προτάσεις της Super League, με τη δική του οπτική γωνία, τι θα κάνει ο Τζόνι Βεκρής στην Ομοσπονδία; Θα πει κάτι διαφορετικό εφόσον στην ΕΠΟ μετέχει ως εκπρόσωπος της Λίγκας και όχι του Παναθηναϊκού;
Το πιθανότερο είναι να του πει ο τέως «πράσινος» δικηγόρος Σοφοκλής Πιλάβιος –αν δεν τον προλάβει ο Βαγγέλης Μαρινάκης– να κάνει μια βόλτα και να ξαναεπιστρέψει στο Γουδή. Επικοινωνιακά ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να πηγαίνει στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Super League και όταν ολοκληρώνονται αυτές να συγκεντρώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και να καταλογίζει στον αντίπαλό του Ολυμπιακό πράγματα και.. θαύματα, επισημαίνοντας τις όποιες παρατηρήσεις του επί των αποφάσεων που λαμβάνει ο Συνεταιρισμός και όχι μόνο. Αυτή η ευκαιρία χάθηκε και αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαντλήσει την θητεία του, μέχρι το καλοκαίρι του 2012 ο Παναθηναϊκός θα είναι έξω από τα τεκταινόμενα. Αβ πάλι επιστρέψει, ανακαλώντας την απόφασή του, τότε ίσως ορισμένοι αντικαταστήσουν τον Ιωάννη Μελισσανίδη στο δημοφιλές αγώνισμα του… (κοινώς κωλοτούμπα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου