Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Που είναι η περιβόητη τρίτη κασέτα;

Κούγιας: «Δεν συναντήθηκα με τον κ. Πατέρα»

Παρότι πολλοί περίμεναν να παίξει τρίτη κασέτα στην εκπομπή «ΔΙΚΗ στο Blue Sky», κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Μάλιστα ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι δεν την έχει, κάνοντας ταυτόχρονα δημόσια έκκληση για να του στείλουν!

Παράλληλα άφησε αιχμές ότι ο αγώνας Παναθηναϊκός-Αρης συνδέεται με το στοίχημα, ενώ διέψευσε ότι είχε συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα.

Μέσα από… τίτλους αυτά ειπώθηκαν στην προαναφερόμενη εκπομπή. Γίνεται αντιληπτό ότι το ενδιαφέρον μονοπώλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε για όλα. Αναλυτικά:
Αν το απόγευμα της Δευτέρας είχε συνάντηση με τον κ. Πατέρα:

«Δεν συναντήθηκα, όμως μίλησα τηλεφωνικά μαζί του και είχαμε ραντεβού για το Σαββατοκύριακο στη Βουλιαγμένη αλλά δεν έγινε, επειδή εγώ ήμουν στην Κόρινθο για το παιχνίδι της Παναχαϊκής. Η παρανόηση έγινε επειδή ένα από τα δυο γραφεία μου βρίσκεται στη Βασιλίσσης Σοφίας, όπου βρίσκεται και το γραφείο του κ. Πατέρα».

Αν το περιεχόμενο των κασετών είναι αυθεντικό: «Απευθύνθηκα σε ειδικούς που μου είπαν ότι τα δυο cd είναι αυθεντικά δεν είναι προϊόν συρραφής, είναι κανονική ροή. Η πληροφόρηση που έχω είναι ότι απέναντι βρίσκεται δημοσιογράφος του κυκλώματος.  Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο συνομιλητής».

Αναλύοντας τη μια από αυτές, ανέφερε: «Ο Αχιλλέας λέει ότι μίλησε με τον Δαλούκα και του είπε ότι μπορεί να βάλει τον Κάκκο, αλλά θα βάλω εσένα για να σφυρίξει 52-48 τα κουκούτσια στον Αρη. Την παραμονή πριν φύγει στην Θεσσαλονίκη, μπροστά στη γυναίκα του του είπα κοίταξε μην με εκθέσεις. Θα γίνει της που… Εδώ υπάρχουν δύο εκδοχές. Οτι υπάρχουν Βούλγαροι, Ρώσοι και Ρουμάνοι. Σαφές υπονοούμενο δεν μπορώ να τους ελέγξω Το λέω μπροστά στην οικογένειά σου για να φοβηθεί όλη η οικογένεια. Στη συνέχεια τον παίρνει τηλέφωνο, δεν το σηκώνει και όταν τον βρίσκει  στο τέλος του λεει τι να κάνω αυτοί που θα έρθουν είναι ανεξέλεγκτοι. Αυτοί που θα έρθουν είναι αυτοί που παίξανε στοίχημα, αυτό είναι το σημαντικότερο απ΄όλα για όποιον μπορεί να το καταλάβει…».

Αναφερόμενος στη δικαστική έρευνα, δήλωσε: «Η προκαταρκτική εξέταση του κ. Σιμιτζόγλου θα τελειώσει μέσα σε μια εβδομάδα. Δεν μπορώ να δώσω τα στοιχεία στον κ. Φάκο, επειδή τα έχω δώσει στον αθλητικό εισαγγελέα».

Σε ερώτηση τι ξέρει για την τρίτη κασέτα, απάντησε: «Συμμετέχουν δυο κορυφαίοι παράγοντες που αναλύουν όσα λέει και ο Μπέος. Κάνω δημόσια έκκληση: είναι χρυσή ευκαιρία να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Ας μου στείλουν την τρίτη κασέτα. Ο ένας από τους δυο εκ των κορυφαίων παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου λέει όταν… έφαγα ένα γεννητικό όργανο».

Επίσης δήλωσε: «Ο ΟΠΑΠ δεν έχει κάνει ούτε μια μηνυτήρια αναφορά για τα παιχνίδια που κλειδώνει κάθε Κυριακή. Μου δίνουν την αιτία ότι ξέρουν τα πάντα. Ο Πιλάβιος είναι η αιτία που παραιτήθηκα από την υπεράσπιση Δαλούκα».

* Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ Ανδρέας Φάκος έστειλε στον παρουσιαστή της εκπομπής Κυριάκο Θωμαϊδη νομολογία ότι στα Πειθαρχικά δικαστήρια (π.χ. αθλητικά) μπορούν ακουστούν οι συνομιλίες από κασέτες.

*Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ αποκάλυψε ότι την τελευταία ώρα πριν τον αγώνα Αρης-Παναθηναϊκός παίχθηκαν 99.605 ευρώ στο στοίχημα του ΟΠΑΠ, ποσό που είναι υπερτριπλάσιο και υπερτετραπλάσιο από τα υπόλοιπα παιχνίδια, με εξαίρεση αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Επίσης ειπώθηκε ότι στην Τσετσενία παίζονται πολλά χρήματα στο στοίχημα.

* Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Αμοιρίδης ζήτησε να διακοπεί το πρωτάθλημα, επειδή «η κοινωνία διαλύεται, θυσιάστε το πρωτάθλημα».

*Ο παρουσιαστής της εκπομπής Κυριάκος Θωμαϊδης αποκάλυψε ότι του εστάλη φάκελος, με ιδιόχειρο επιστολή, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και ρώτησε τον Κούγια αν μπορεί να τον καταθέσει στον εισαγγελέα, εισπράττοντας καταφατική απάντηση. www.theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου