Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

Όλα τελικά έγιναν για τον Κούγια;

Θα καταλήξει όλη αυτή η ιστορία του Kaseta-gate, ως μια χρυσή ευκαιρία στα χέρια του Αλέξη Κούγια, να ανεβάσει "τρένο" την Παναχαϊκή; Γιατί μετά από αυτό, τίποτε δεν σταματά την ιστορική ομάδα της Πάτρας!
Να ανέβει, αξίζει και σαν όνομα και σαν πόλη, άλλο είναι το θέμα... Άξιζε να ζήσουμε τόση βαβούρα, για ένα "παιγνιδάκι" που θα έφερνε τον κ. Κούγια, αίφνης από πάνω; Μόνο να σκεφτεί κανείς τι έλεγε πριν για την ΕΠΟ και τον κ. Πιλάβιο και τι λέει τώρα! Τώρα; "Τώρα ο Πιλάβιος είναι η μόνη ελπίδα, να καθαρίσει το ποδόσφαιρο" για τον ικανό δικηγόρο των media. Πότε έλεγε την αλήθεια; Πριν ή μετά τις kasetes; (Τι κάνει μια κασετα που έχει να κραδαίνει κάποιος στα χέρια του!). Δημόσια ζωή να σου πετύχει... Κι όπως γράφει η Άποψη του Βίκτωρα Μητρόπουλου... Η τρίτη κασέτα παίζει μπάλα!

"Από την ημέρα που ο Αλέξης Κούγιας άρχισε να κάνει καταγγελίες για το «κασέτα-gate», η Παναχαϊκή πάει απ’ το καλό στο καλύτερο. Με νίκες εκτός έδρας επί της Κορίνθου και της Ρόδου, δύο ομάδων που συνδιεκδικούν την άνοδο στη Β΄ Εθνική, η ιστορική ομάδα της Πάτρας βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου