Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Βερόν: Η ατμόσφαιρα στο Γεντί Κουλέ μου θυμίζει Αργεντινή!

Ο Ματίας Βερόν είναι ένας ποδοσφαιριστής με παραστάσεις και μεγάλη εμπειρία, με την άποψή του να έχει σίγουρα βαρύνουσα σημασία. Ο Αργεντινός μέσος του ΟΦΗ μίλησε στην εκπομπή «Extra Sport» της «ΚΡΗΤΗ TV» για την προσπάθεια της ομάδας του Ηρακλείου και το στόχο της ανόδου.
«Η ομάδα βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και έχουμε αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι πολύ θετικό για τη συνέχεια. Απομένουν έξι παιχνίδια και θα παλέψουμε για την απευθείας άνοδο. Εξαρτάται και από τα αποτελέσματα των άλλων, όμως όλοι πιστεύουμε βαθιά ότι θα τα καταφέρουμε», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Το πιο σημαντικό για μας είναι η ίδια η δύναμη της ομάδας. Έχουμε παίκτες με καλή τεχνική, που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, κάτι που δεν ισχύει για τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας. Κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να είμαστε στην πρώτη 2άδα, καθώς οι δύο ομάδες που βρίσκονται εκεί δεν έχουν τίποτα περισσότερο από μας».
Ο Λατινοαμερικανός ποδοσφαιριστής έκανε ιδιαίτερη μνεία στους φιλάθλους του ΟΦΗ, παρομοιάζοντας την ατμόσφαιρα στο «Γεντί Κουλέ» με αυτή στα γήπεδα της πατρίδας του: «Έχουμε πάρα πολλούς οπαδούς και πολύ ένθερμους με την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι βρέθηκα σε μια πραγματικότητα που δεν περίμενα. Η ατμόσφαιρα μοιάζει πολύ με αυτή στα γήπεδα της Αργεντινής. Θα δώσουμε τα πάντα για την άνοδο και θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, που κάθε Κυριακή μας υποστηρίζουν».NEA KΡΗΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου