Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Πατέρας:"Του τηλεφώνησα..."

Συνομιλίες με τον Γιώργο Δαλούκα πριν και μετά από τον αγώνα Αρης – Παναθηναϊκός παραδέχθηκε ότι είχε ο Νικόλας Πατέρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday». 
Συγκεκριμένα αποκαλύπτεται ότι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην πρόσφατη κατάθεσή του στον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου παραδέχτηκε διπλή επικοινωνία με τον Ελληνα διαιτητή.

Την πρώτη φορά για να εξασφαλίσει ότι ο διαιτητής του αγώνα δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα του και τη δεύτερη για τον επιπλήξει επειδή στο δεύτερο ημίχρονο θεώρησε ότι σφύριζε 70% υπέρ του Άρη. Στο δημοσίευμα της εφημερίδας, αναφέρεται επίσης ότι, σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από τη κατάθεση του διαιτητή Δαλούκα και δεν έτυχαν διάψευσης από τον αθλητικό εισαγγελέα, ο διαιτητής δήλωσε ότι προσεγγίστηκε από μεγαλοπαράγοντα  προκειμένου να ευνοήσει τον Αρη αλλά αυτός αρνήθηκε. «Ο διαιτητής δεν φέρεται να αναμειγνύει τα ονόματα του Μαρινάκη και του Πατέρα. Ειδικά για τον πρώτο, φέρεται να ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε μίλησε ή συναντήθηκε μαζί του, με αφορμή τις κατταγγελίες για απόπειρα δωροδοκίας του Ιταλού διαιτητή του αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός μέσω του ιδίου» αναφέρει το δημοσίευμα της «Sportday»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου