Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Τα κυριακάτικα των ιατροδικαστών και ο Ρασούλης

Στην αρχή, οι περισσότεροι υπέθεσαν – και δικαίως – ότι ο λόγος που εντοπίστηκε τόσα πολλά 24ωρα μετά τον θάνατό του ήταν επειδή ούτως ή άλλως ο Μανώλης Ρασούλης είχε επιλέξει τον δρόμο της μοναχικότητας.
 Του άρεσε να περνά πολλές ώρες, ακόμη και ημέρες ολόκληρες, μόνος. Πολλές φορές έβλεπε το τηλέφωνό του να χτυπά και δεν απαντούσε. Οι στενοί του συνεργάτες ήξεραν ότι σε γενικές γραμμές «αποφεύγει τα πολλά πολλά». Όπως ισχυρίζονται, αυτός είναι και ο λόγος που κανείς δεν τον αναζήτησε από την πρώτη στιγμή: Επειδή ούτως ή άλλως η επικοινωνία του με τον έξω κόσμο δεν ήταν συχνή.

Όμως, στην δημοσιότητα ήλθε μια ακόμη συγκλονιστική εως εξωπραγματική λεπτομέρεια της υπόθεσης: Η Ιατροδικαστική υπηρεσία δεν πραγματοποίησε την επίσημη νεκροψία-νεκροτομή την Κυριακή 13/03 εξαιτίας του ότι οι ιατροδικαστές δεν λαμβάνουν τα Κυριακάτικα!! Κοινώς οι ιατροδικαστές δεν πληρώνονται, άρα δεν δουλεύουν. Ασύλληπτο κι όμως ελληνικό. Και το ακόμη πιο απίστευτο είναι ότι το  πόρισμα του θανάτου του θα βγει το απόγευμα της Δευτέρας (14/03). Θα είχε πραγματικά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσουμε τι θα έλεγε ο ίδιος εάν μάθαινε αυτή την σουρεαλιστική λεπτομέρεια για την εν λόγω υπηρεσία.http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου