Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

“Ο Πιλάβιος ακούγεται στην 3η κασέτα”

Τη φωνή του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, ισχυρίστηκε ότι άκουσε στην τρίτη κασέτα που περιέχει στοιχεία για τη “νέα παράγκα”, ο Σωτήρς Βοργιάς. Ο παλαίμαχος διαιτητής τόνισε ότι είναι σίγουρος ότι η φωνή που ακούγεται είναι του ισχυρού άνδρα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, όμως ξεκαθάρισε ότι δεν μπόρεσε να καταλάβει ποιος είναι ο δεύτερος συνομιλητής.
 

“Άκουσα την κασέτα που μιλάει ο Πιλάβιος και του λέει ο συνομιλητής του 'Σοφοκλή, εσύ που διοικείς την ΕΠΟ, πρέπει να τιμωρήσεις και να διαγράψεις τον Δαλούκα'. Την άλλη φωνή δεν μπορώ να την ξεχωρίσω. Δεν ακούγεται μικρό όνομα. Πιστεύω όμως καθαρά ότι εμπλέκεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Απ' ό,τι κατάλαβα, τα γνώριζε όλα αφού τον καθησύχαζε τον άλλον. Ο καιρός πέρναγε και ο άλλος αγανακτούσε που δεν τον τιμωρούσε τον Δαλούκα”, ήταν ο ισχυρισμός του κ. Βοργιά στην εκπομπή “Δίκη” του τηλεοπτικού σταθμούς “Blue Sky”.
 
Για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε στα χέρια του η τρίτη κασέτα, τόνισε: “Την επομένη της Καθαράς Δευτέρας με πήρε τηλέφωνο ένας ανώνυμος, ο ίδιος που έστειλε τις δύο πρώτες. Απόρρητο νούμερο, ίδια φωνή. Εκείνος μου έστειλε και το τρίτο CD”.
 
Ο Κούγιας
 
Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο Αλέξης Κούγιας, παίρνοντας το μέρος του κ.Πιλάβιου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν διαβεβαίωσε, ούτε και διέψευσε, τους ισχυρισμούς του Σωτήρη Βοργιά, όμως εξέφρασε την άποψη ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ “είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο”.
 
Ο Μπέος
 
Σε δική του παρέμβαση, ο Αχιλλέας Μπέος υιοθέτησε τα λεγόμενα του κ.Βοργιά (παρότι δεν έχει ακούσει τις κασέτες), τονίζοντας: “Είναι μπλεγμένος ο Πιλάβιος και εγώ είμαι το εξιλαστήριο θύμα, αφού δεν ακούστηκε ποτέ ολόκληρη η συνομιλία μου παρά μόνο μονταρισμένα αποσπάσματα”. Παράλληλα, για ακόμα μία φορά κατηγόρησε για υποκλοπή αλλά και για στήσιμο αγώνων τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα. www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου